Slushbekers ontwerpen


Wilt u slushbekers laten ontwerpen om zo uw naamsbekendheid te vergroten? Koppen Creative helpt u hier graag bij. Met onze jarenlange ervaring in het creëren van diverse boegbeelden, weten wij als geen ander hoe belangrijk een positieve ervaring is. Laat uw jongste bezoekers met een moe, maar voldaan gevoel naar huis gaan en tover een lach op hun gezicht.

✓   Flexibel en pro-actief
✓   Totaalpartner
✓   Uitgebreid en actueel assortiment

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?

Grimmburgh slush cups

Samen uw slushbekers ontwerpen

Ons ervaren designteam staat voor u klaar om uw slushbekers te ontwerpen. Geen idee is te gek voor onze creatieve medewerkers. Voor ons is het van groot belang dat de projecten die wij uitvoeren van kwaliteit zijn. Hier houden wij ook rekening mee op het moment dat wij met u in gesprek gaan. Het ontwerpen van slushbekers is een hele goede manier om uw huisstijl te verspreiden door het gehele park en een van onze vele creatieve diensten. De slushbekers kunt u naast een menubox met eigen ontwerp inzetten in de horecagelegenheden van uw bedrijf of entertainmentpark.

Vergroot uw naamsbekendheid

Door bij ons uw slushbekers te laten ontwerpen, geeft u uw bezoekers de kans om iets herkenbaars mee naar huis te nemen. Dit doen wij niet alleen voor slushbekers, maar ook voor een ijsbeker met eigen ontwerp. Wij gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Bel +31 (0)40 286 82 79 voor het maken van een afspraak of vul ons aanvraagformulier in. Wij kijken ernaar uit om samen te werken.