Storytelling


Voor ons is uw karakter meer dan een mascottepak of een leuk, gepersonaliseerd speelgoedartikel. Meer dan uiterlijke kenmerken. Koppen Creative gelooft in de meerwaarde van storytelling en beleving. Wij voorzien uw boegbeeld van een volwaardige identiteit en unieke fictieve wereld.

Door niet met de oppervlakte, maar juist met het kloppende hart – het unieke verhaal – van uw mascotte te beginnen, ontwikkelen onze storytellers karakters met bestaansrecht. Nog vóór de eerste schets op papier staat, zijn uw personages relateerbaar voor een breed publiek.

Karakterontwikkeling

Hierin is Koppen Creative onderscheidend. Voor ons is een generiek karakter niet genoeg. Wij zijn pas tevreden als wij uw publiek een blijvende herinnering hebben gegeven. Een ontmoeting met een karakter dat uw park of project perfect vertegenwoordigt.

Dat is de kracht van storytelling. Wij voorzien iedere mascotte van een unieke identiteit middels kleurrijke verhaal- en karakterontwikkeling. Bruisende, fictieve werelden passend bij de signatuur van uw onderneming. Koppen Creative blaast leven in uw boegbeeld.

Ellie de eekhoorn brochure met een uniek verhaal

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen

Onze storyteller

Bekijk het profiel van Tim onze storyteller:

Tim
Tim