Karakterontwikkeling


Koppen Creative gelooft in de meerwaarde van storytelling en beleving door karakterontwikkeling. Wij voorzien uw boegbeeld van een volwaardige identiteit en unieke fictieve wereld. Zo ontwikkelen wij met een kloppen hart een uniek verhaal voor uw boegbeeld. In samenwerking met onze storytellers krijgt u karakters met bestaansrecht. Nog vóór de eerste schets op papier staat, zijn uw personages relateerbaar voor een breed publiek.

Karakterontwikkeling door storytelling

Wij zijn pas tevreden als karakterontwikkeling van uw unieke mascotte voor een blijvende herinnering zorgt. Voor ons is een generiek karakter niet genoeg. Een ontmoeting met een karakter dat uw park of project perfect vertegenwoordigt en zorgt voor een lach op het gezicht van uw jongste bezoekers, dat is het doel. En het is de kracht van storytelling. Wij voorzien ieder boegbeeld van een unieke identiteit middels kleurrijke verhaal- en karakterontwikkeling door ons designteam. Bruisende, fictieve werelden passend bij de signatuur van uw onderneming. Wij blazen leven in uw boegbeeld.

Ellie de eekhoorn brochure met een uniek verhaal

Schakel ons in voor advies op maat

Zorg voor een goede karakterontwikkeling van uw boegbeeld. Wij helpen u graag om dit te realiseren. Zo maken wij van uw boegbeeld het mooiste karakter door onze creatieve diensten. Deze kan ook terugkomen op horecaproducten door bijvoorbeeld slushbekers te ontwerpen. Start uw verhaal door ons aanvraagformulier in te vullen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel vrijblijvend naar +31 (0)40 286 82 79.

Informatie aanvragen

Onze storyteller

Bekijk het profiel van Tim onze storyteller:

Tim
Tim