Kleding voor uw mascotte


Laat uw mascotte stralen in prachtige kleding!
Wilt u een uniek pak laten maken voor de mascotte van uw bedrijf of park? Wij helpen u daar graag bij. Koppen Creative werkt al jaren samen met Bedazzled by Dian voor mascottes, kostuums en decors. Dian heeft inmiddels al 23 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van de mooiste kleding voor mascottes en andere creaties. Haar werk is over de hele wereld te bewonderen: op festivals, in tv-shows en bij diverse bekende ondernemingen.

Heeft uw mascotte nieuwe kleding nodig?

Als uw mascotte nieuwe kleding nodig heeft, of als u een hele nieuwe mascotte wilt laten ontwerpen, kunt u bij ons een pak laten maken. Binnen ons team staan creativiteit, vakmanschap en kwaliteit voor uw mascotte en merchandise voorop. De gehele productie – van ontwerpfase tot materiaalkeuze en vervaardiging van uw mascotte, kleding of merchandise – is bij ons in vertrouwde handen. Met jarenlange ervaring weten we uw wensen en behoeften om te zetten in prachtige, unieke kostuums. U kunt daarom met gerust hart uw mascotte, kleding voor uw mascotte of merchandise laten maken bij Koppen Creative uit Geldrop (dicht bij Eindhoven).

Waar mag uw mascotte nog meer te zien zijn?

Een vrolijke of stoere mascotte met een mooi pak kunt u bij ons laten maken. Deze vormt een belangrijk herkenningspunt voor kinderen. Het is leuk als dit speciale figuurtje ook op andere plekken in uw bedrijf of park terug te vinden is. Denk daarbij aan speciale menuboxen en unieke ijsbekers voor kinderen. Of laat merchandise zoals een prachtige knuffel op maat maken van uw mascotte. We maken onder andere petten, rugzakken, spellen en schrijfsets met uw mascotte of logo erop. De mogelijkheden zijn ontzettend uitgebreid!

Met een mooie mascotte maakt u beleving

Een mascotte, iedereen weet direct wat het is. Een persoon in een pak die de boel opfleurt, zonder maar één woord te zeggen. Met non-verbale communicatie laat hij of zij mensen lachen. Voor de acteur in het looppak is een mooi kostuum net zo belangrijk als een goede dosis humor. Het is het eerste wat de bezoeker ziet en bepaalt direct wat voor emotie er opgeroepen wordt. Is het een schattige mascotte met lieflijke kleding? Dan zal er liefdevol op worden gereageerd. Is het een stoere mascotte? Die zal het juist bij de kleinere jongens erg goed doen. Zo kan een mascotte door het uiterlijk al de stemming bepalen. Bij ons kunt u een prachtig pak laten maken voor uw lieve of stoere mascotte! Laat uw mascotte ook schitteren in uw merchandise.

Becel Pro-activ promotiekleding mascotte - Deisgn by Dian

Promotiekleding

Wilt u een nieuw product lanceren of promoten? Een promotie slaagt pas als er overal rekening mee is gehouden. Van de aankleding van de locatie tot het onthullingsmoment van het product: de bezoeker mag dit moment niet vergeten. Bij een goede aankleding hoort ook passende kleding voor de medewerkers en eventuele mascotte.

Steel de show met exclusieve theaterkleding

Een theatershow maakt pas indruk als de kostuums naadloos aansluiten op het verhaal dat overgebracht moet worden. Wij weten waar op gelet moet worden bij de productie van kostuums voor theatershows, en hoe we theaterkleding perfect aan laten sluiten op uw nieuwe show. Met 20 jaar ervaring in dit vakgebied deinzen wij nergens meer voor terug. Bij ons is werkelijk alles mogelijk, samen maken we van uw show een succes!

De kostuums voor promotionele activiteiten lopen uiteen van kleding voor uw mascotte tot prachtige jurken voor de dames. Wij zijn er voor iedereen en geen enkele wens is te gek.

Steel de show met exclusieve theater- & showkleding
Steel de show met exclusieve theater- & showkleding

Schitterende en functionele showkleding

We hebben voor meerdere grote evenementen gewerkt met speciale verzoeken, zo ook voor tv-shows. Denk bijvoorbeeld aan Holiday on Ice en Sterren dansen op het ijs. Een kostuum ontwikkelen dat er prachtig uitziet, maar tegelijkertijd functioneel is – dat kunnen wij als geen ander. Schaatsen en dansen op ijs is onmogelijk in een statische outfit. Hier werd veel van ons gevraagd, het eindresultaat mocht er dan ook zijn. We kregen niets dan positieve reacties, van zowel de dragers van de kostuums als de kijkers. Dat maakt ons iedere dag weer trots.

Circuskleding waarin je de verwachtingen waarmaakt

Een circus heeft iets magisch, het komt en is binnen een afzienbare tijd weer vertrokken naar de volgende locatie. Om tijdens dit bliksembezoek een onuitwisbare indruk achter te laten, is het zaak dat de kostuums prachtig zijn. Wilt u gaan voor kleding die opvallend is, voorzien van pracht en praal of juist in rustige kleuren? Samen met ons kunt u sparren over ideeën en komen we tot een design waar u gelukkig van wordt.

Eerder hebben wij kostuums gemaakt voor Circus Herman Renz, Circus Bongo en Circus Marin Hanson.

Walking Tables & Champagne Dames

De Walking Tables en Champagne Dames zijn bijzondere projecten die voor elk thema vervaardigd kunnen worden. Ze geven ieder feest, elke beurs, opening of zakelijk evenement een speciaal tintje. Belangrijk is de tafeldame die de tafel presenteert. U kunt bij ons Walking Tables huren of kopen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Laat uw wereld betoveren door specials en decor

Naast kostuums kunt u ook voor decors bij ons terecht. Een mooie omgeving draagt bij aan de algehele indruk die een bezoeker krijgt. Een prachtig kostuum is de eerste stap, een mooi decor maakt het plaatje compleet.

Van kleinere projecten tot grote projecten zoals de Efteling & Sinterklaas: voor ons blijft ieder project even belangrijk. Hoe groot de productie ook is, hoe gedetailleerd of grof het decor ook moet of mag zijn: alles wordt tot in de puntjes verzorgd. U ontvangt een decor waar mensen mee kunnen schitteren!

Heeft u een speciaal kostuum nodig voor een komende activiteit of een prachtig decor waar uw figuranten op kunnen schitteren? Neem dan direct contact met ons op. Samen maken we er iets speciaals van!

Wij adviseren u graag

Wilt u kleding voor uw mascotte, een geheel nieuw pak of unieke merchandise op maat laten maken? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden Bel ons via +31 (0)40 286 82 79 of stuur een e-mail naar info@koppencreative.com.

Informatie aanvragen