Kleding voor uw mascotte


Herkenbare mascotte met prachtige kleding

Een mascotte in kleding van uw bedrijf of park valt op. Iedereen weet direct wie het is en het zorgt voor een fijne sfeer. Voor de acteur die in de mascotte pak loopt, is het belangrijk om een fijn pak te laten maken. Met een goed mascotte ontwerp bepaalt u wat voor emotie wordt opgeroepen. Door een lieve meisjesachtige mascotte te laten ontwerpen, zult u de meisjes waarschijnlijk blijer maken. Met een stoere mascotte dan weer de jongens. Het gebruik van een mascotte is ideaal voor de merchandise van uw bedrijf.

Mascotte met nieuwe kleding

Wij realiseren voor uw mascotte nieuwe kleding. Dit doen wij door een samenwerking met Bedazzled by Dian. Zij heeft jarenlange ervaring en door haar kunt u voor uw mascotte een pak laten maken. Tegenwoordig is het gebruik van een mascotte als merchandise bijna standaard geworden. Daarom zetten wij graag een stapje extra om uw mascotte ontwerp te onderscheiden van andere. Op het moment dat u een mascotte wilt laten ontwerpen, gaat u in gesprek met ons team. Zij hebben ervaring met onze creatieve diensten en weten als geen ander wat er belangrijk is. Geen plan is te gek en wij helpen dan ook graag bij het realiseren van deze plannen.

Uw mascotte door het hele park zichtbaar maken

Door voor uw mascotte een vrolijk of stoer pak te laten maken, creëert u meer mogelijkheden om van uw mascotte meer merchandise te maken. Uw mascotte ontwerp kan omgezet worden in een knuffel op maat, waardoor u uw jongste bezoekers een fijn aandenken biedt. De mogelijkheden zijn ontzettend uitgebreid als u uw mascotte wilt laten ontwerpen. Daarnaast hebben wij merchandise voor de horeca, waarmee u uw mascotte in de herkenbare kleding verspreidt door het hele park. Een goed voorbeeld hiervan is speciaal horecaspeelgoed dat u kunt toevoegen aan een kindermenu.

Met een mooie mascotte maakt u beleving

Een mascotte, iedereen weet direct wat het is. Een persoon in een pak die de boel opfleurt, zonder maar één woord te zeggen. Met non-verbale communicatie laat hij of zij mensen lachen. Voor de acteur in het looppak is een mooi kostuum net zo belangrijk als een goede dosis humor. Het is het eerste wat de bezoeker ziet en bepaalt direct wat voor emotie er opgeroepen wordt. Is het een schattige mascotte met lieflijke kleding? Dan zal er liefdevol op worden gereageerd. Is het een stoere mascotte? Die zal het juist bij de kleinere jongens erg goed doen. Zo kan een mascotte door het uiterlijk al de stemming bepalen. Bij ons kunt u een prachtig pak laten maken voor uw lieve of stoere mascotte! Laat uw mascotte ook schitteren in uw merchandise.

mascotte kostuums kasteelpakken pretpark - Design by Dian
Collage mascottes vogel adelaar, tijger, Van der Valk - Design by Dian
Becel Pro-activ promotiekleding mascotte - Deisgn by Dian

Promotiekleding

Wilt u een nieuw product lanceren of promoten? Een promotie slaagt pas als er overal rekening mee is gehouden. Van de aankleding van de locatie tot het onthullingsmoment van het product: de bezoeker mag dit moment niet vergeten. Bij een goede aankleding hoort ook passende kleding voor de medewerkers en eventuele mascotte.

Steel de show met exclusieve theaterkleding

Een theatershow maakt pas indruk als de kostuums naadloos aansluiten op het verhaal dat overgebracht moet worden. Wij weten waar op gelet moet worden bij de productie van kostuums voor theatershows, en hoe we theaterkleding perfect aan laten sluiten op uw nieuwe show. Met jarenlange ervaring in dit vakgebied deinzen wij nergens meer voor terug. Bij ons is werkelijk alles mogelijk, samen maken we van uw show een succes! De kostuums voor promotionele activiteiten lopen uiteen van het laten maken van een pak voor een mascotte tot prachtige jurken voor de dames. Wij zijn er voor iedereen en geen enkele wens is te gek.

Steel de show met exclusieve theater- & showkleding
Steel de show met exclusieve theater- & showkleding

Schitterende en functionele showkleding

We hebben voor meerdere grote evenementen gewerkt met speciale verzoeken, zo ook voor tv-shows. Denk bijvoorbeeld aan Holiday on Ice en Sterren dansen op het ijs. Een mascotte laten ontwerpen die er prachtig uitziet, maar tegelijkertijd functioneel is – dat kunnen wij als geen ander. Schaatsen en dansen op ijs is onmogelijk in een statische outfit. Hier werd veel van ons gevraagd, het eindresultaat mocht er dan ook zijn. We kregen niets dan positieve reacties, van zowel de dragers van de kostuums als de kijkers. Dat maakt ons iedere dag weer trots.

Circuskleding waarin je de verwachtingen waarmaakt

Een circus heeft iets magisch, het komt en is binnen een afzienbare tijd weer vertrokken naar de volgende locatie. Om tijdens dit bliksembezoek een onuitwisbare indruk achter te laten, is het zaak dat de kostuums prachtig zijn. Wilt u gaan voor kleding die opvallend is, voorzien van pracht en praal of juist in rustige kleuren? Samen met ons kunt u sparren over ideeën en komen we tot een design waar u gelukkig van wordt. Eerder hebben wij kostuums gemaakt voor Circus Herman Renz, Circus Bongo en Circus Marin Hanson.

Walking Tables & Champagne Dames

De Walking Tables en Champagne Dames zijn bijzondere projecten die voor elk thema vervaardigd kunnen worden. Ze geven ieder feest, elke beurs, opening of zakelijk evenement een speciaal tintje. De tafeldame representeert uw bedrijf, net als een mascotte doet als merchandise. U kunt bij ons Walking Tables huren of kopen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Laat uw wereld betoveren door specials en decor

Naast kostuums kunt u ook voor decors bij ons terecht. Een mooie omgeving draagt bij aan de algehele indruk die een bezoeker krijgt. Een prachtig kostuum is de eerste stap, een mooi decor maakt het plaatje realistisch en een mascotte ontwerp maakt het idee af. Van kleinere projecten tot grote projecten zoals de Efteling & Sinterklaas: voor ons blijft ieder project even belangrijk. Hoe groot de productie ook is, hoe gedetailleerd of grof het decor ook moet of mag zijn: alles wordt tot in de puntjes verzorgd. U ontvangt een decor waar mensen mee kunnen schitteren! Heeft u een speciaal kostuum nodig voor een komende activiteit of een prachtig decor waar uw figuranten voor kunnen schitteren? Neem dan direct contact met ons op. Samen maken we er iets speciaals van!

Bespreek uw ontwerp met ons

Als uw mascotte nieuwe kleding nodig heeft, of als u een hele nieuwe mascotte wilt laten ontwerpen, kunt u bij ons een pak laten maken. Binnen ons bedrijf staat vakmanschap en kwaliteit voor uw mascotte en merchandise voorop. De gehele productie – van een design tot materiaalkeuze is bij ons in vertrouwde handen. U kunt daarom met gerust hart het ontwerp van uw mascotte aan ons toevertrouwen. Een mascotte laten ontwerpen start bij het invullen van een aanvraagformulier. Voor meer vragen kunt u vrijblijvend bellen naar +31 (0)40 286 82 79. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Informatie aanvragen