Mascottes & kostuums


Voor ieder evenement een speciaal kostuum!

We werken al jaren samen met Bedazzled by Dian voor mascottes, kostuums en decors. Dian heeft inmiddels al 23 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van de mooiste producten. Deze creaties zijn over de hele wereld te bewonderen: op festivals, tv-shows en bij diverse bekende ondernemingen.

Bij ons staat creativiteit, vakmanschap en kwaliteit voorop. De gehele productie, van ontwerpfase tot materiaalkeuze en vervaardiging is bij ons in vertrouwde handen. Met jarenlange ervaring weten we uw wensen en behoeften om te zetten in prachtige, unieke kostuums.

Met een mooie mascotte maak je beleving

Een mascotte, iedereen weet direct wat het betekent. Een persoon in een pak die de boel op probeert te fleuren, zonder maar één woord te zeggen. Met non-verbale communicatie laat hij of zij mensen lachen. Voor de speler in het looppak is een mooi kostuum net zo belangrijk als een goede dosis humor. Het is het eerste wat de bezoeker ziet. Het bepaalt direct wat voor emotie er opgeroepen wordt. Is het een schattige mascotte? Dan zal er liefdevol op worden gereageerd. Is het een stoere mascotte? Die zal het juist bij de kleinere jongens erg goed doen. Zo kan een mascotte door het uiterlijk al de stemming bepalen.

Becel Pro-activ promotiekleding mascotte - Deisgn by Dian

Promotiekleding

Een nieuw product lanceren of promoten? Een promotie slaagt pas als er overal rekening mee is gehouden. Van de aankleding van de locatie tot het onthullingsmoment van het product, de bezoeker mag dit moment niet vergeten. Bij een goede aankleding hoort ook passende kleding voor de medewerkers.
De kostuums voor promotionele activiteiten lopen uiteen van mascottes tot prachtige jurken voor de dames. Wij zijn er voor iedereen en geen enkele wens is te gek.

Steel de show met exclusieve theaterkleding

Een theatershow maakt pas indruk als de kostuums naadloos aansluiten op het verhaal dat overgebracht moet worden. Wij weten waar op gelet moet worden bij de productie van kostuums voor theatershows, en hoe we theaterkleding perfect aan laten sluiten op uw nieuwe show. Met 20 jaar ervaring in dit vakgebied deinzen wij nergens meer voor terug. Bij ons is werkelijk alles mogelijk, samen maken we van uw show een succes!

Steel de show met exclusieve theater- & showkleding
Steel de show met exclusieve theater- & showkleding

Schitterende en functionele showkleding

We hebben voor meerdere grote evenementen gewerkt met speciale verzoeken, zo ook voor tv-shows. Denk bijvoorbeeld aan Holiday on Ice en Sterren dansen op het ijs. Een kostuum ontwikkelen dat er prachtig uitziet, maar tegelijkertijd functioneel is, dat kunnen wij als geen ander. Schaatsen en dansen op ijs is onmogelijk in een statische outfit. Hier werd veel van ons gevraagd, het eindresultaat mocht er dan ook zijn.  We kregen niets dan positieve reacties, van zowel de dragers van de kostuums als de kijkers. Dat maakt ons iedere dag weer trots.

Circuskleding waarin je de verwachtingen waarmaakt

Een circus heeft iets magisch, het komt en is binnen een afzienbare tijd weer vertrokken naar de volgende locatie. Om tijdens dit bliksembezoek een onuitwisbare indruk achter te laten is het zaak dat de kostuums prachtig zijn. Opvallend, voorzien van pracht en praal of juist rustige kleuren? Samen met ons kan u sparren over ideeën en komen we tot een design waar u gelukkig van wordt.

Eerder hebben wij kostuums gemaakt voor Circus Herman Renz, Circus Bongo en Circus Marin Hanson.

Walking Tables & Champagne Dames

De Walking Tables & Champagne Dames zijn bijzondere projecten die voor elk thema vervaardigd kunnen worden. Ze geven ieder feest, elke beurs, opening of zakelijk evenement een speciaal tintje. Belangrijk in deze is de tafeldame die de tafel presenteert. Wij bieden de mogelijkheid tot huur of koop van de Walking Tables. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Laat uw wereld betoveren door specials en decor

Naast kostuums kunt u ook voor decors bij ons terecht. Een mooie omgeving draagt bij aan de algehele indruk die een bezoeker krijgt. Een prachtig kostuum is stap een, een mooi decor maakt het plaatje compleet.

Van kleinere projecten tot grote projecten zoals de Efteling & Sinterklaas, voor ons blijft ieder project even belangrijk. Hoe groot de productie ook is, hoe gedetailleerd of grof het decor ook moet of mag zijn: alles wordt tot in de puntjes verzorgd. U ontvangt een decor waar mensen op kunnen schitteren!

Heeft u een speciaal kostuum nodig voor een komende activiteit? Of een prachtig decor waar uw figuranten op kunnen schitteren? Neem dan direct contact op, samen maken we er iets speciaals van!

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen