Werkwijze design


Koppen Creative heeft haar eigen ontwerpers die met u mee kunnen denken. Naast een mascotte laten ontwerpen bent u bij ons ook op het juiste adres voor parkplattegronden, concept art, strips en cartoons, boekillustraties, kleurplaten en de vormgeving van overig drukwerk en reclame-uitingen, zowel online als offline.

Vrijblijvend advies

Samen met u kijken we wat het best past bij uw merk, bedrijf of project. Onze designers hebben al meer dan 20 jaar ervaring en getekend voor bekende projecten en karakters in Europa en daarbuiten.

Samen kijken we naar de gewenste stijl, look & feel en karaktereigenschappen zodat het design past in de totaalbeleving van uw bedrijf of project, maar ook dat het aansluit bij uw gasten. Ons advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Een pot met gekleurde potloden en penselen zoals gebruikt door een creatieve designer
Design by Karen

Volgende fases

In de volgende fase maken we graag een conceptschets voor u. We maken deze eerste schets om een beter beeld te krijgen. Deze eerste schets is onderdeel van het totaalpakket. Mocht u na deze schets ervoor kiezen om niet door te gaan met het project, dan brengen wij alleen de schets in rekening. We kunnen ook eerst een schets maken voordat u de keuze maakt voor het totaalpakket.

De conceptschetsen zetten we uiteindelijk om naar een definitieve schets. Daarna gaan we over tot het uitwerken van het eindresultaat.

Het eindresultaat

Zodra het eindresultaat klaar is, ontvangt u de bestanden om te controleren. Na akkoord geven wij de bestanden vrij zonder watermerk zodat u ze kunt gebruiken. Uiteindelijk krijgt u
het ontwerp of artwork in verschillende bestandsformaten aangeleverd, afgestemd op uw wensen.

Design by Tirza
Design by Sabine

Eigendom van het karakter

Voor 98% van onze klanten verzorgen wij na het ontwerp ook merchandise zoals knuffels, drinkbekers, menuboxen, sleutelhangers, mascottepakken, etc. Indien dit ook het geval is voor uw project dan komen de eigendomsrechten automatisch aan u toe. Dus in 98% van de gevallen ligt het eigendom automatisch al bij u.

In alle andere gevallen, dus als u bijvoorbeeld alleen een karakter of logo laat ontwerpen, dan berekenen wij een licentie of kunt u het recht afkopen. We informeren u hier graag over.

After sales

Na het opleveren van het ontwerp of concept zijn we nog niet klaar. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en dat het ontwerp of concept aanslaat bij uw doelgroep. We denken samen met onze creatieve collega’s graag met u mee. Wij gaan altijd voor een langdurige en duurzame relatie. We kijken graag samen naar mogelijkheden en kansen voor de toekomst!

Design by Sabine

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen

Onze illustratoren

Bekijk meer portfoliowerk van onze illustratoren:

Charlotte
Charlotte
Karen
Karen
Maarten
Maarten
Sabine
Sabine
Sanne
Sanne
Tirza
Tirza