Koppen Creative showroom, een goede plaats om af te spreken voor vrijblijvend advies over merchandise

Showrooms


Voor onze klanten zijn wij nooit ver weg. Het hoofdkantoor van Koppen Europe met de showrooms voor merchandise en speelgoed staat in Geldrop, in het zuiden van Nederland. Dichtbij de Belgische en Duitse grens en op 15 minuten rijden van Eindhoven Airport. Daarnaast werken wij met agenten in verschillende landen en regio’s.

Het hoofdkantoor heeft een showroom van ruim 500 m², met een aparte showroom voor Koppen Creative gericht op merchandise en artikelen voor horeca en leisure.

In onze showrooms bieden we een groot aanbod en een compleet assortiment aan speelgoed en andere merchandise-artikelen. U kunt hier zelf al onze producten in handen nemen om te bekijken. U maakt hier kennis met nieuwe concepten en trendy producten die u zullen inspireren. Wij adviseren u bij het samenstellen van een totaalpakket voor uw bedrijf, club, park of project.

Koppen Creative biedt maatwerk op het gebied van design, merchandise, mascottepakken en theaterkostuums. Maar ook voor storytelling, AR / VR en 3D Shaping bent u bij ons op het goede adres. Prachtige manieren om de beleving van uw merk een boost te geven!

Koppen Creative showroom, een goede plaats om af te spreken voor vrijblijvend advies over merchandise
Koppen Creative showroom vol met merchandise artikelen

We verwelkomen u graag in onze showrooms!

Plan uw bezoek vandaag nog.

Een online bezoek behoort ook tot de mogelijkheden!

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen