Augmented Reality & Virtual Reality


Augmented Reality

Met Augmented Reality (AR) worden er computergegeneerde beelden over de werkelijke wereld heen getoond. Augmented betekent letterlijk ’toegevoegd’, m.a.w. je voegt digitale content toe aan de werkelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld een virtuele tafel bekijken en zo al voor de koop bepalen of hij in je huis past. Dat kan op twee manieren: door te kijken naar een smartphone of tablet waarop live camerabeelden met toegevoegde AR-elementen te zien zijn, of met een speciale bril die AR-elementen voor je ogen projecteert.

AR leent zich fantastisch voor leuke spellen! Bijvoorbeeld in een restaurant richt je je smartphone op een placemat, waarna virtuele karakters op tafel opstaan en rond gaan lopen. Of een kleurplaat komt tot leven met dezelfde kleuren die jij hebt gebruikt om in te kleuren!

Virtual Reality

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Door een speciale VR-bril wordt de zichtbare werkelijkheid simpelweg vervangen door een computergegenereerd beeld. De bril bevat namelijk een beeldscherm en sluit je zicht op de buitenwereld af. Doordat je ogen elk een eigen beeld zien, dat licht van elkaar verschilt, zie je diepte in de virtuele omgeving. Met andere woorden: je kijkt dan in 3D naar een virtuele wereld.

Een prachtige techniek om nieuwe, nog niet bestaande omgevingen mee te verkennen of om creatieve spellen mee te realiseren waarin de bezoeker compleet ondergedompeld wordt.

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen