Knuffels voor uw bedrijf laten maken


Knuffels laten maken, daarvoor kunt u bij Koppen Creative terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van knuffels op maat. Zo’n knuffel, ook wel pluche genoemd, ontwerpen wij samen met de producent, waardoor u uw eigen knuffel kunt laten maken. Lees verder om meer te ontdekken over ons uitgebreide aanbod.

Unieke knuffels naar eigen ontwerp laten maken

Door onze samenwerking met diverse producten, maken wij het mogelijk om knuffels te laten maken tegen een scherpe prijs. Door uw eigen knuffel te laten maken, zorgt u ervoor dat het concept 100% aansluit aan uw bedrijf. Niet alleen kunt u de knuffel ontwerpen, u kunt er ook voor kiezen om een kledingstuk met logo toe te voegen aan uw ontwerp. Al uw wensen voor knuffels op maat worden besproken met ons designteam, dat dit vervolgens weer bespreekt met de producent. Zo maken wij al jaren knuffels en andere pluche voor onze klanten. Laat bijvoorbeeld knuffels maken van de mascotte van uw bedrijf of park, als blijvend aandenken voor uw allerjongste gasten. Door de hoogwaardige kwaliteit van de knuffels op maat, hebben zij er nog lang plezier van.

Hoge kwaliteit pluche

Wij zorgen ervoor dat alle knuffels en pluche die u kunt laten maken, voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Van alle knuffels die op maat gemaakt worden, ontvangt u een gratis vrijstaande afbeelding. Daarnaast sturen wij u een EG-verklaring waarin staat dat het pluche voldoet aan de vereiste normen. Zo bent u ervan verzekerd van hoge kwaliteit als u een eigen knuffel laat maken. En kunt u op een veilige manier starten aan het vertellen van een verhaal voor de kleintjes door een knuffel te ontwerpen. Naast het laten maken en ontwerpen van een eigen knuffel rekent u ook op ons voor het ontwerpen van unieke merchandise. Hierdoor tovert u gegarandeerd een lach op het gezicht van uw bezoekers, jong en oud!

Monsters en seriegroottes

Van iedere knuffel wordt eerst een monsterexemplaar voor u gemaakt en naar u toegezonden. Het maken van zo’n sample kost een bepaald bedrag. Hoeveel precies, dat hangt af van de grootte en complexiteit van de knuffel. De kosten hiervan worden in mindering gebracht wanneer u besluit over te gaan tot productie. Pas als u tevreden bent over het monster, starten we met productie.

Wij werken samen met verschillende producenten die allemaal hun eigen minimale afnamehoeveelheid kennen. Hoeveel precies, dat verschilt per knuffel en de grootte ervan. Het laten maken en testen (volgens Europese richtlijnen) van één exemplaar is relatief erg kostbaar en daarom bij ons helaas niet mogelijk.

Ons creatieve team staat voor u klaar

Naast het laten maken en ontwerpen van een eigen knuffel rekent u ook op Koppen Creative uit Geldrop (bij Eindhoven) voor het ontwerpen van unieke merchandise. Laat de uitstraling van uw bedrijf of park bijvoorbeeld doorwerken in de designs van unieke menuboxen en kleurige ijsbekers voor kinderen. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunt u uw mascotte op allerlei verschillende manieren in uw bedrijf terug laten komen. Laat uw mascotte de show stelen als knuffel en als vrolijke afbeelding op uw merchandise en in uw horeca. Met unieke knuffels en merchandise op maat tovert u gegarandeerd een lach op het gezicht van uw bezoekers, jong en oud!

Wij geven u vrijblijvend advies

Wij maken voor u knuffels op maat. Door in gesprek te gaan met ons, kunt u zonder problemen een uniek design bespreken. Om knuffels op maat te laten maken, vult u ons aanvraagformulier in. Een eigen knuffel maken was nog nooit zo leuk! Voor meer informatie over onze creatieve diensten of het ontwerpen van een knuffel belt u naar +31 (0)40 286 82 79.

Informatie aanvragen