Knuffels laten maken


Knuffels op maat laten maken, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in knuffels met een eigen design. In vaktermen worden knuffels ook wel pluche genoemd. Onze ontwerpafdeling werkt samen met de producent een ruw idee uit tot een prachtige knuffel van hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons dus eigen, unieke knuffels laten ontwerpen en op maat laten maken. Lees verder om meer te ontdekken over ons uitgebreide aanbod.

Unieke knuffels naar eigen ontwerp laten maken

Dankzij onze contacten met diverse producenten bieden wij een breed aanbod aan knuffels tegen een scherpe prijs. Deze knuffels kunnen ook als uitgangspunt dienen voor een eigen variant van een knuffel op maat die we ontwerpen en verder aan uw wensen aanpassen in ons atelier. Er kan bijvoorbeeld een kledingstuk met een logo aan toegevoegd worden. Zo ontwerpen en maken we al meer dan 30 jaar knuffels, knuffeldoekjes, dierfiguren en poppen op maat voor klanten in heel Europa. Laat bijvoorbeeld knuffels maken van de mascotte van uw bedrijf of park, als blijvend aandenken voor uw allerjongste gasten. Door de hoogwaardige kwaliteit hebben zij er nog lang plezier van.

Hoge kwaliteit pluche

Bent u benieuwd hoe u knuffels op maat kunt laten maken door ons, of zou u graag een indicatie van onze prijzen willen ontvangen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor het laten maken van een eigen knuffel. Dit kunt u doen door het aanvraagformulier in te vullen. Geen vraag voor een knuffel met eigen design is voor ons te gek! Houdt rekening met de opmerkingen hieronder over de monsters en seriegroottes.

Wij zorgen ervoor dat alle knuffels en al het andere pluche dat we importeren voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Van iedere op maat gemaakte knuffel ontvangt u gratis een vrijstaande afbeelding, plus een EG-verklaring dat het pluche voldoet aan de vereiste normen. Zo bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van onze knuffels voorop staat.

Monsters en seriegroottes

Van iedere knuffel wordt eerst een monsterexemplaar voor u gemaakt en naar u toegezonden. Het maken van zo’n sample kost een bepaald bedrag. Hoeveel precies, dat hangt af van de grootte en complexiteit van de knuffel. De kosten hiervan worden in mindering gebracht wanneer u besluit over te gaan tot productie. Pas als u tevreden bent over het monster, starten we met productie.

Wij werken samen met verschillende producenten die allemaal hun eigen minimale afnamehoeveelheid kennen. Hoeveel precies, dat verschilt per knuffel en de grootte ervan. Het laten maken en testen (volgens Europese richtlijnen) van één exemplaar is relatief erg kostbaar en daarom bij ons helaas niet mogelijk.

Ons creatieve team staat voor u klaar

Naast het laten maken en ontwerpen van een eigen knuffel rekent u ook op Koppen Creative uit Geldrop (bij Eindhoven) voor het ontwerpen van unieke merchandise. Laat de uitstraling van uw bedrijf of park bijvoorbeeld doorwerken in de designs van unieke menuboxen en kleurige ijsbekers voor kinderen. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunt u uw mascotte op allerlei verschillende manieren in uw bedrijf terug laten komen. Laat uw mascotte de show stelen als knuffel en als vrolijke afbeelding op uw merchandise en in uw horeca. Met unieke knuffels en merchandise op maat tovert u gegarandeerd een lach op het gezicht van uw bezoekers, jong en oud!

Wij adviseren u graag

Wilt u een eigen knuffel of meerdere knuffels laten ontwerpen en op maat laten maken? Heeft u al een ontwerp in gedachten of bent u er nog niet helemaal over uit? Wij helpen u graag.  U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)40 286 82 79 of een e-mail sturen naar info@koppencreative.com.

Informatie aanvragen