Knuffels laten maken


Knuffels op maat laten maken, dat doen wij graag! Wij zijn gespecialiseerd in knuffels met een eigen design. In vaktermen worden knuffels ook wel pluche genoemd. Onze ontwerpafdeling werkt samen met de producent een ruw idee uit tot een prachtige knuffel van een hoogwaardige, premium kwaliteit. In een oplage van één unicum of honderden stuks, dat maakt niet uit.

Dankzij onze contacten met diverse producenten hebben wij een breed aanbod van heel veel verschillende knuffels tegen een scherpe prijs. Deze knuffels kunnen ook als uitgangspunt dienen voor een eigen variant van een knuffel die we verder aan uw wensen aanpassen. Er kan bijvoorbeeld een kledingstuk met een logo aan toegevoegd worden. Zo maken we al meer dan 30 jaar knuffels, knuffeldoekjes, dierfiguren en poppen op maat voor klanten in heel Europa.

Hoge kwaliteit pluche

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het laten maken van een knuffel naar eigen ontwerp? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een knuffel op maat. Dit kunt u doen door het aanvraagformulier in te vullen. Geen vraag voor een knuffel met eigen design is voor ons te gek!

Wij zorgen ervoor dat alle knuffels en al het andere pluche dat we importeren voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Van iedere op maat gemaakte knuffel ontvangt u gratis een vrijstaande afbeelding, plus een DoC-verklaring dat het pluche voldoet aan de vereiste normen (Declaration of Conformity). Zo bent u ervan verzekerd dat de kwaliteit van onze knuffels bovenaan staat.

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen