Uw ijsbekers bij ons laten ontwerpen


IJsbekers naar eigen wens laten ontwerpen is mogelijk bij Koppen Creative. Serveer uw ijs in unieke ijsbekers van hoge kwaliteit met een vrolijk eigen ontwerp! De mogelijkheden zijn heel divers. U bespreekt uw ideeën gemakkelijk met ons ontwerpteam, dat graag met u meedenkt als het aankomt op het ontwerpen van een leuke beker. Samen maken wij de perfecte beker voor uw bedrijf.

✓   Flexibel en pro-actief
✓   Totaalpartner
✓   Uitgebreid en actueel assortiment

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?

IJsbekers eigen ontwerp op maat laten maken
41065A paw patrol marshall ijsbeker brandweer met ijs

Vrolijke ijsbekers met uw boegbeeld laten ontwerpen

Door ijsbekers te laten ontwerpen, laat u de kenmerkende mascotte van uw bedrijf of park de show stelen. Een ijsbeker met eigen ontwerp wordt zonder twijfel mee naar huis genomen door uw jonge gasten. Daar staan ze misschien nog jaren in de keukenkast om dienst te doen als favoriete drinkbeker! Als u besluit om bij ons ijsbekers te laten ontwerpen, doen wij dit in samenspraak met u, zodat de bekers precies bij de uitstraling van uw bedrijf of park passen. Naast een ijsbeker met een eigen ontwerp, kunt u bij ons ook unieke slushbekers en menuboxen voor kinderen laten ontwerpen. U kiest dus uit een veelzijdig aanbod van creatieve diensten, waarin uw mascotte of bedrijfslogo centraal kan staan. Al deze diensten kunnen wij voor u realiseren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel ons!

Heeft u interesse in ijsbekers met een eigen ontwerp? Vul dan ons aanvraagformulier in! Wij gaan graag met u in gesprek over een passend design. Voor vragen over de mogelijkheden, onze diensten of het maken van een afspraak belt u naar +31 (0)40 286 82 79. Wij beantwoorden graag al uw vragen.