3D-Shaping


Koppen Creative heeft alle specialismen in huis waardoor we een unieke positie hebben binnen de wereld van 3D shape modellen. Dit door een samenspel van technische kennis en een grote dosis creativiteit. Deze bijzondere combinatie maakt het mogelijk om vrijwel ieder idee of ontwerp uit te werken tot een kwalitatief hoogwaardig 3D object van elk gewenst formaat.

Ieder project vereist een andere werkwijze met creatieve oplossingen. Afgaande op het doel en de gewenste uitstraling van uw object of reclame-uiting krijgt u deskundig advies. Hiermee kan een uniek resultaat worden behaald. Op deze manier houden wij onszelf scherp, blijft ons werk gevarieerd en krijgt u het hoogst haalbare resultaat.

Wilt u een uniek designobject laten maken? Extra opvallen en op een unieke wijze uw product, merk of mascotte promoten? Koppen Creative denkt graag met u mee!

3D Reclameobjecten

Koppen Creative is gespecialiseerd in de productie van grote 3D objecten. Denk aan levensgrote figuren van mascottes, blow-ups van producten, logo’s en unieke etalageobjecten.

Vanaf de eerste schets vertalen wij uw unieke karakter naar groot formaat 3D. Wij kunnen ieder product uitvergroten tot een XXL-exemplaar. Dit zorgt voor de ultieme merkactivatie waar klanten niet omheen kunnen.

Een grote tekst of logo aan de muur? Onze 3D letters en teksten worden gemaakt uit piepschuim. Dit is licht van gewicht, recyclebaar en voordelig.

Onze 3D-objecten zijn te vinden bij evenementen, festivals, beurzen, avonturenparken, speeltuinen, zwembaden, foodtrucks, winkels en nog veel meer.

Creëer een sprookjesachtige setting!

Thematisering met 3D-objecten voor uw pretpark, binnenspeeltuin of camping

Digitale technieken maken het makkelijk om u vooraf een compleet beeld te geven van uw project. Aan de hand van uw ideeën realiseren wij een 3D-model dat wij als uitgangspunt gebruiken. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Met behulp van schuimmodellen maken wij de meest creatieve, vrije vormen. Dit doen wij handmatig, maar ook digitaal met 3D-freesmachines.

Harde polyester coating voor buiten
Polyester objecten hebben een erg lange levensduur en zijn dus zeer geschikt voor gethematiseerde speelobjecten voor buiten. Onze vakkennis en ervaring in het verwerken van polyester zorgt voor kwalitatief hoogwaardige top producten.

Toepassingen
Denk aan speeltoestellen, decoratieve scènes in een vakantiepark, de aankleding met rotspartijen, watervallen en bruggen van een subtropisch zwembad, uitdagende objecten voor Indoor Glow Golf, etc. Het kan niet gek genoeg, daag ons uit!

3D Kunstobjecten

Wilt u een uniek kunstwerk, beeld of sculptuur laten maken? Wij denken graag met u mee. De kunstobjecten uit onze werkplaats worden gemaakt van polyester en/of een kunsthars. Kunst in de openbare ruimte kan volledig hufterproof worden uitgevoerd en worden behandeld met een anti-graffiti coating. Iedere kleur en verftechniek vereist een andere know-how. Wij geven u advies bij het bepalen van de juiste finish voor een super strak resultaat.

Wilt u het plaatsen van het kunstwerk door ons uit laten uitbesteden en begeleiden? Dat doen wij graag voor u. Daarnaast kunnen wij ook constructieberekeningen maken en een verkeersplan aanvragen voor plaatsing rond de openbare weg.

3D Signing

Bij 3D freesletters moet u denken aan letters uit acrylaat, hout, forex, dibond, alluminium of rvs. Variërend van 3 tot 19 mm dikte kunnen de mooiste creaties worden gemaakt. Deze letters worden veelal toegepast als gevelreclame op een pand of als reliëfletters voor aan de muur.

Groter formaat is ook mogelijk: dan maken we gebruik van een hard schuim als basismateriaal, wat later eventueel voorzien kan worden van een duurzame afwerklaag. Ook geschikt voor buiten!