Menubox ontwerp op maat


Bij ons kunt u een unieke menubox met een ontwerp op maat laten maken voor de jongste gasten van uw bedrijf of park. Een menubox met een ontwerp op maat laat de huisstijl van uw bedrijf of park op een vrolijke en praktische manier terugkomen in uw horeca. Reken op Koppen Creative uit Geldrop (dicht bij Eindhoven) om een menubox volledig naar uw wensen te laten ontwerpen.

✓   Flexibel en pro-actief
✓   Totaalpartner
✓   Uitgebreid en actueel assortiment

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?

Grimmburgh menubox

Een menubox ontwerp op maat naar uw wensen

Bij een kindermenu hoort een kenmerkende verpakking met de uitstraling van uw bedrijf of park. Een vrolijke menubox met uw logo of mascotte op de voorkant brengt gegarandeerd een lach op de gezichten van uw allerkleinste gasten. Wij gaan graag met u in gesprek om samen tot een menubox met een ontwerp op maat te komen, voor een box die perfect past bij uw bedrijf. Naast een kenmerkende afbeelding kunnen wij een spelletje of raadsel op de menubox plaatsen om het ontwerp extra vermakelijk te maken.

Unieke merchandise voor uw bedrijf of park

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten creëren van een menubox met een ontwerp op maat, maar ook voor het laten ontwerpen van drinkbekers, slushbekers en ijsbekers. We ontwerpen tevens verrassingen voor in de menubox. Als u hulp nodig heeft bij het creëren van een passende mascotte met een uniek verhaal rekent u eveneens op ons. Ons creatieve team helpt u graag om de perfecte merchandise voor uw bedrijf of park te realiseren! U kunt uw menubox dus met een gerust hart door ons laten ontwerpen.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op!

Als u belangstelling heeft om een menubox te laten ontwerpen met een ontwerp op maat, neem dan gerust contact met ons op. Ook als u vragen heeft over onze creatieve diensten, of als u onze showroom wilt bezoeken, staan wij voor u klaar. Bel ons via +31 (0)40 286 82 79 of stuur een e-mail naar info@koppencreative.com.