Een menubox met ontwerp op maat laten maken


Bij Koppen Creative kunt u een unieke menubox met een ontwerp op maat laten maken voor de jongste gasten van uw bedrijf of entertainmentpark. Een menubox met een custom design laat de huisstijl op een vrolijke en praktische manier terugkomen in uw horeca. Reken op ons bedrijf om een menubox volledig naar uw wensen te laten ontwerpen.

✓   Flexibel en pro-actief
✓   Totaalpartner
✓   Uitgebreid en actueel assortiment

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?

Menubox zeemeermin
Menubox magic
Grimmburgh menubox
Menubox boerderijdieren

Een menubox met een ontwerp op maat naar uw wensen

Bij een kindermenu hoort een kenmerkende verpakking met de uitstraling van uw bedrijf of park. Een vrolijke menubox met een custom design op de voorkant brengt gegarandeerd een lach op de gezichten van uw allerkleinste gasten. Wij gaan graag met u in gesprek om met ons designteam tot een menubox met een ontwerp op maat te komen, voor een box die perfect past bij uw bedrijf. Naast een kenmerkende afbeelding kunnen wij een spelletje of raadsel op de menubox laten ontwerpen om het extra vermakelijk te maken.

Unieke merchandise voor uw bedrijf of park

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten creëren van een menubox met een ontwerp op maat, maar ook voor het laten ontwerpen van ijsbekers, drinkbekers en slushbekers. We ontwerpen tevens verrassingen voor in de menubox met een custom design. Als u hulp nodig heeft bij het creëren van een passende mascotte voor op een menubox met custom design, rekent u eveneens op ons. Ons creatieve team helpt u bovendien graag om een uniek verhaal voor uw bedrijf of park te realiseren! U kunt uw menubox of andere artikelen dus met een gerust hart door ons laten ontwerpen.

Maak een menubox waar ieder kind van droomt

Als u belangstelling heeft om een menubox te laten ontwerpen met een ontwerp op maat? Vul dan ons aanvraagformulier in. Wij realiseren graag een menubox met custom design voor u. Bij vragen heeft over onze creatieve diensten, of als u onze showroom wilt bezoeken, staan wij voor u klaar. Bel ons via +31 (0)40 286 82 79.