Inkoop


De inkopers van Koppen Creative en Koppen Europe bezoeken het hele jaar diverse fabrikanten en inkoopbeurzen over heel de wereld. Hierdoor kunnen wij een brede en kwalitatieve selectie maken waarmee de verkoopafdeling vooruit kan.

Dankzij de jarenlange ervaring en de voelsprieten loopt Koppen voorop in de markt. Zo bieden wij, naast onze brede, vaste collectie, tussendoor volop producten aan die een extra boost kunnen geven aan uw omzet omdat deze artikelen een rage zijn of gaan worden. Wij denken graag met u mee!

Product op maat

Onze inkoopafdeling en designstudio gaan samen met u aan de slag om producten op maat te maken. Samen met u creëren we een product met een design dat geheel aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf of merk.

Daarbij bewaken wij het project met een eigen projectmanager die schakelt tussen u als klant, onze inkoopafdeling en de designafdeling. Hiermee houden wij de vinger aan de pols wat betreft de lever- en doorlooptijden zodat uw bestelling tijdig en correct geleverd wordt.

Kwaliteit


Naast creativiteit staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Koppen Creative. Kinderen zijn gek op speelgoed en andere kleurrijke artikelen. Het prikkelt hun fantasie en stimuleert hun ontwikkeling. Kinderen zijn een kwetsbare groep en daarom heeft de veiligheid van de artikelen bij ons de allerhoogste prioriteit.

Koppen laat de artikelen bij betrouwbare fabrikanten maken. Meestal gebeurt dit in het verre oosten. Met meerdere fabrikanten hebben wij al ruim 25 jaar een duurzame relatie opgebouwd. Onze producten worden onder goede, eerlijke en veilige omstandigheden geproduceerd. Ons inkoopteam houdt dit nauwlettend in de gaten.

Het gehele aankoop- en productieproces ligt vast in kwaliteitsprocedures. Ons team van gespecialiseerde medewerkers bewaakt de kwaliteit en zorgt dat waar nodig producten extra getest worden om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de wet- en regelgeving.

Van alle geproduceerde artikelen houden wij een technisch dossier bij om zo de veiligheid te kunnen waarborgen. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart de artikelen voorzien van een CE-markering. Alle producten worden volgens internationale normen getest bij gerenommeerde testlaboratoria zoals SGS, TÜV en Eurofins. Daarnaast voeren wij zelf extra controles uit, want pas als wij zeker zijn dat het veilig is, starten wij de productie. Steekproeven tijdens de productie en grondige analyses van het productieproces waarborgen de kwaliteit van de serieproductie.

Koppen Creative keurmerken speelgoed merchandise goedgekeurd keurmerken logo's

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen