Werkwijze Mascottes & Kostuums


Wilt u een mascottepak of kostuum laten ontwerpen en maken? Dan bent u bij ons op het juiste adres! We werken al jaren samen met Bedazzled by Dian voor mascottes, kostuums en decors. Dian heeft inmiddels al 23 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van de mooiste producten van hoge kwaliteit voor attractieparken, recreatieparken, theaterproducties, scholen, bedrijven, sportclubs en andere instanties.

Alles wordt in ons eigen atelier in Nederland vervaardigd en is van de hoogste kwaliteit. Geen enkel idee is te gek voor onze specialisten. Om kennis te maken kunnen we voor u een gratis schets maken van het mascottepak of kostuum.

Om tot het gewenste resultaat te komen doorlopen we samen een aantal stappen met u. Onze verkopers of agenten geven u graag advies en stellen uiteindelijk een verblijvende offerte op. Als u besluit om de opdracht te bevestigen wordt de order intern overgedragen aan een projectmanager. De projectmanager doorloopt samen met u het verdere traject. U krijgt steeds een overzicht van de status van het project. We kijken samen naar het gewenste resultaat. Voorop staat dat het een prachtig product wordt. Een product dat veilig is en meerwaarde geeft aan uw merk of bedrijf.

Vrijblijvend advies

We hebben diverse klanten binnen Europa. Sommigen lopen al jaren mee, maar er zijn ook klanten die voor het eerst een mascottepak of kostuum op maat laten maken. We nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. We leggen uit hoe onze projecten gemanaged worden. Daarnaast kijken we samen naar uw wensen, het ontwerp, het doel van het pak of kostuum, de gewenste materialen en alle andere opties die eventueel mogelijk zijn. We kunnen u telefonisch advies geven, een online videocall inplannen of een afspraak maken bij u op locatie of in onze showroom.

Kop leeuw mascotte - Design by Dian
Design by Dian

Het ontwerp

U bent bij ons altijd welkom. Het kan zijn dat u al een ontwerp heeft, of dat u nog een ontwerp wilt laten maken. Mocht u al een ontwerp hebben, dan vragen wij altijd of de rechten bij u liggen om problemen met de auteur te voorkomen. Wilt u via ons een ontwerp laten maken, dan helpen onze designers u graag met het maken van een leuk ontwerp. Eventueel kan daar ook nog een overtuigend verhaal bij bedacht worden waardoor het karakter een volwaardige identiteit krijgt. U ontvangt uiteindelijk een ontwerp van het pak met een voor-, zij- en achteraanzicht.

Stap voor stap

Als het definitieve ontwerp akkoord is, bepaalt onze specialist samen met u de gewenste materialen. We hebben een ruime keuze aan stoffen en accessoires op voorraad. Mocht u liever iets anders gebruiken dan kopen we dit speciaal voor u in.

We beginnen bij een mascottepak met het maken van de contouren van het hoofd. Deze wordt speciaal vervaardigd uit foam. De mal die hieruit ontstaat, zal ter goedkeuring eerst aan u voorgelegd worden alvorens wij over gaan naar de volgende stap.

Na goedkeuring van de mal en het selecteren van de stoffen gaan onze collega’s van het atelier voor u aan de slag. Hierbij waarborgen we de kwaliteit en houden we het doel van het project voor ogen. We brengen details zorgvuldig aan en produceren het pak of kostuum in de door u gewenste maat. We zorgen ervoor dat het resultaat een duurzaam en comfortabel mascottepak of kostuum wordt dat past bij de beleving van uw merk of bedrijf.

Foto- en videopresentatie

De volgende stap is het uittesten van het pak of kostuum. Een van de collega’s van het atelier zal het pak dragen. Hier worden foto’s en een video van gemaakt welke we met u delen. Op deze manier kunt u het resultaat goed bekijken en eventueel nog gewenste aanpassingen doorgeven. U mag het pak of kostuum natuurlijk ook zelf bij ons komen passen. Pas wanneer u tevreden bent met het resultaat is het pak klaar!

Wilt u zelf komen passen en komt u uit het buitenland dan zorgen wij ervoor dat u opgehaald wordt van het station of vliegveld. Op onze contactpagina ziet u de mogelijkheden.

Levering

Nadat alles is goedgekeurd zorgen wij ervoor dat het pak zorgvuldig en netjes wordt verpakt. De mascotte wordt geleverd met uitgebreide instructies voor gebruik en onderhoud. We bieden een draagtas en koelvest als optie. Komt u bij ons passen en kunnen we dezelfde dag nog eventuele laatste aanpassingen maken? Dan kunt u het pak daarna uiteraard direct meenemen.

Mascottepak aap Danoontje - Design by Dian

After sales

Na gebruik horen wij graag uw eerste reactie, want dan is voor ons het project pas afgerond! We vinden het belangrijk dat u en uw collega’s die het pak gaan dragen tevreden zijn met het resultaat en draagcomfort.

U bent nu klaar om uw merk of bedrijf te promoten met een eigen en kwalitatief hoogwaardig mascottepak!

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen