Over Koppen Creative


Koppen Creative is onderdeel van Koppen Europe en al 35 jaar actief op de Nederlandse en Europese markt. Koppen is opgericht in 1986. Wat ooit begon met de verkoop van kleine speeltjes voor scholen is inmiddels uitgegroeid tot een internationale importeur en speler. Koppen is in meer dan 40 landen actief in verschillende markten.

In onze showroom is de volledige collectie te bekijken en direct te bestellen. Via ons eigen distributiecentrum zorgen we dagelijks voor verzendingen naar verschillende klanten in Europa en ver daarbuiten.

Koppen Creative biedt een enorm uitgebreid en actueel assortiment met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij adviseren u daar graag in. We hebben alle specialismen in huis om u als klant te ontzorgen. Daarom ziet men Koppen ook als totaalpartner voor klanten in de horeca, sport en leisure-industrie.

Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van merchandise en design nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat alle artikelen voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Koppen staat voor flexibel, betrokken, vertrouwd, pro-actief en professionaliteit. Onze specialisten snappen de behoefte van de klant in ieder segment.

Wij ondersteunen wereldwijd projecten die zich inzetten om het welzijn en speelplezier van kinderen te verbeteren en streven naar een duurzame wereld.

Bezoek koppeneurope.com

Over ons

Koppen Creative heeft alle specialismen in huis om de klant te ontzorgen.

Diensten

Maatwerk op het gebied van design, merchandise, mascottes en kostuums, storytelling, AR / VR en 3D Shaping.

Vacatures

Werken bij Koppen Creative? Kijk hier voor onze vacatures.

 

Beurzen

In september 2021 zijn wij te vinden op de IAAPA Expo Europe in Barcelona.

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen