Werkwijze 3D-Shaping


Voor de productie van 3D-objecten hebben we onderstaande werkwijze.

Om tot het gewenste resultaat te komen doorlopen we samen met u een aantal stappen. Onze verkopers of agenten geven u graag advies en stellen uiteindelijk een verblijvende offerte op. Als u besluit om de opdracht te bevestigen wordt de order intern overgedragen aan een projectmanager. De projectmanager doorloopt samen met u het verdere traject. U krijgt steeds een overzicht van de status van het project. We kijken samen naar het gewenste resultaat. Voorop staat dat het een prachtig product wordt. Een product dat veilig is en meerwaarde geeft aan uw merk of bedrijf.

Vrijblijvend advies

We nemen graag de tijd om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. We leggen uit hoe onze projecten gemanaged worden. Daarnaast kijken we samen naar uw wensen, het ontwerp, het doel van het 3D-object, de gewenste materialen en alle andere opties die van belang zijn. We kunnen u telefonisch advies geven, een online videocall inplannen of een afspraak maken bij u op locatie of in onze showroom.

3d-shaping grote vormen mogelijk - Design by Sander

Ontwerp 3D-object

Met behulp van modelleer-software kunnen wij uw schets of tekening vertalen naar een 3D model. Op deze manier krijgt u vooraf al een duidelijk beeld van hoe uw model er straks in 3D uit komt te zien.

Slicen en frezen

Om het digitale model te kunnen frezen wordt deze opgedeeld in verschillende lagen. Deze delen worden later in de schuimvorm weer samengesteld.

Samenstellen

De afzonderlijke schuimonderdelen worden aan elkaar bevestigd waardoor er één groot object ontstaat. De naden worden weggewerkt met een speciale plamuur zodat het oppervlak geheel glad en naadloos wordt. Grotere series van objecten kunnen worden gemaakt met polyester mallen.

Nabewerking

De objecten worden voorzien van een harde buitenlaag. Indien gewenst kan deze geheel glad worden nabewerkt.

3d-shaping afwerken beschilderen verven 3d object - Design by Sander

Kleurafwerking

De kleuren worden met een klein penseel of met behulp van een verfspuit aangebracht. Ook kunnen er verschillende structuren worden verkregen met een schuimroller.

Onze 3D-objecten zijn voorzien van een slijtvaste buitenlaag en zijn weer- en windbestendig. Ze gaan wel 15 jaar lang mee!

After sales

Na het opleveren van het object zijn we nog niet klaar. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en dat u succes heeft bij uw doelgroep. We denken samen met onze creatieve collega’s graag met u mee. Wij gaan altijd voor een langdurige en duurzame relatie. We kijken graag samen naar mogelijkheden en kansen voor de toekomst!

Bas Trucks mascotte met duim omhoog - Design by Sander

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen