Design


Koppen Creative beschikt over een eigen designafdeling. Hier creëert een professioneel team van ontwerpers, typografen, dtp’ers, illustratoren en fotografen dagelijks nieuwe en spraakmakende producten, designs en verpakkingen voor onze klanten in Europa.

Ook zorgen wij voor de ontwerpen voor diverse marketingdoeleinden. Daarnaast ontvangt u van ieder product dat u bij ons afneemt vrijstaande afbeeldingen.

Het unieke van dit in-house totaalconcept is dat wij onafhankelijk en flexibel zijn. We kunnen dus snel intern schakelen i.p.v. te hoeven wachten op derden. Hierdoor kunnen we sneller de productie in gang zetten of zijn designoplossingen direct uitvoerbaar.

Het ontwikkelen van eigen producten is bij Koppen Creative dus standaard. Er is een brede keuze uit artikelen die op maat gemaakt kunnen worden. Er wordt veel aandacht besteed aan een pakkend ontwerp i.c.m. een goed en kwalitatief product. Wij vertalen dan ook graag de wensen van de klant naar een specifiek op maat gemaakt product. Of het nu gaat om een menubox, een grote knuffel of een sleutelhanger, wij zorgen ervoor dat het past bij de uitstraling van uw bedrijf!

Character design

Concept art

Plattegronden

Boekillustraties en infographics

Strips & cartoons

Kleurplaten

Wij adviseren u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen

Onze illustratoren

Bekijk meer portfoliowerk van onze illustratoren:

Charlotte
Charlotte
Karen
Karen
Maarten
Maarten
Sabine
Sabine
Sanne
Sanne
Tirza
Tirza