John

John


Animation Specialist

Specialisaties: animaties, video

Aantal jaar werkervaring: 25

Animaties
Met 2D animaties zetten we op allerlei beeldschermen je producten, attracties en evenementen in de spotlight. Van bestaand fotomateriaal, huisstijl elementen en artwork van merchandise, verpakkingen, menukaarten en vormgeving van alle denkbare communicatie uitingen die gemaakt zijn voor print of internet maken we dynamische korte filmpjes. Waarmee statische beelden tot leven komen!
De animaties die we maken zijn commerciële of informatieve eye-catchers. Te zien op beeldschermen op alle denkbare locaties. Denk aan displays bij food corners, thema aankleding van attracties, aankondiging van shows en evenementen, instore advertising, bioscoopreclame, TV commercials en narrowcasting toepassingen. En ook op de diverse social media platformen zijn animaties echte aandachttrekkers.

Concept en creatie
Vormgeven met bewegend beeld dat is onze specialisatie. Van foto’s, illustraties, huisstijl elementen en tekst kunnen we naar eigen inzicht aantrekkelijke animaties maken. Indien gewenst compleet met muziek en/of voice-over. Lever je liever een eigen storyboard of script aan? Geen probleem. Aan de hand van je aanwijzingen maken we de animaties geheel naar jouw wens.

John adviseert u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten en wat John voor u kan betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen