Sanne

Sanne


Illustrator, product designer en grafisch designer

Specialisaties: Concept art / character design, flat-art, patroonontwerp, product- en verpakkingsdesign

Aantal jaar werkervaring: 2

Hallo, mijn naam is Sanne.

Ik zou mezelf omschrijven als een creatieve duizendpoot. Door mijn opleiding aan het Sintlucas in Boxtel (product, ruimte en media vormgeving) en de Bachelor Illustratie aan de University of Northampton heb ik een brede designachtergrond.

Ik vind het erg leuk om nieuwe werelden en karakters te ontwerpen. Hebt u zelf al een idee in gedachten? Top! Vertel het me en ik zet uw idee om in een schets of totale illustratie. Niets is te gek. Verder draai ik mijn hand ook niet om voor het ontwerpen van een logo of verpakking, kinderboekillustraties of het ontwerpen van producten , zoals bijvoorbeeld een speeltje voor in een kinderfoodbox. Ik voel me overal in thuis en vind alles leuk.

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Verhalen, films, sprookjes, huidige trends, de natuur, geschiedenis, stoffen… Mijn stijl is dan ook zeer divers en ik ben niet bang om deze aan te passen aan de wensen van de klant. Ook nieuwe technieken en materialen gebruiken en uittesten doe ik met veel plezier.

Daarom vind ik de opdrachten die ik in samenwerking met Koppen Creative mag maken ook zo leuk! Veel diversiteit en onwerkelijke, fantastische ideeën omzetten naar iets visueels.

“Ik vertel met mijn ontwerpen graag een verhaal en wil met mijn designs de wereld een stukje leuker maken.”

Hopelijk tot gauw!

Groetjes, Sanne

Sanne adviseert u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten en wat Sanne voor u kan betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen