Sabine

Sabine


Illustrator en ontwerper

Specialisaties: character design, concept art, illustreren voor kindermarkt, kleurplaat ontwerp, beheerst diverse tekenstijlen

Aantal jaar werkervaring: 13

Mijn werk en tekenstijlen zijn divers, vaak kleurrijk en lenen zich goed voor de kindermarkt. Zo zijn mijn karakter- en mascotte-ontwerpen vaak aaibaar, levendig en dragen een verhaal met zich mee. De uitdaging voor mij is om elk karakter een eigen persoonlijkheid te geven.

Ik vind het geweldig om nog niet bestaande plekken te bedenken en me onder te dompelen in deze werelden. Kleur, licht en sfeer zijn hierbij bepalend. Of het nu een eng griezelbos of een vrolijk kabouterdorp is, ik vind het hierbij belangrijk dat er een nieuwsgierigheid wordt aangewakkerd bij de kijker. Karakters/mascottes, kinderboeken, spelletjes, kleurplaten, merchandise: het zijn allemaal elementen waar mijn tekenhart sneller van gaat kloppen.

Goede communicatie, transparantie en een duurzame relatie tussen mij en de klant vind ik altijd erg belangrijk en is de sleutel tot en een fijne en goede samenwerking. Laten we samen mooie dingen maken!

Sabine adviseert u graag

Bent u benieuwd naar onze diensten en wat Sabine voor u kan betekenen?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar en helpen u graag!

Informatie aanvragen