Een drinkbeker ontwerpen


Wilt u voor uw bedrijf of entertainmentpark een drinkbeker ontwerpen? Het creatieve team van Koppen Creative staat voor u klaar. Bij ons kunt u een drinkbeker laten ontwerpen die helemaal aansluit bij uw bedrijf. Met een eigen ontwerp bepaalt u hoe de beker eruit komt te zien. Ideaal om uw bezoekers de mogelijkheid te geven iets herkenbaars mee naar huis te nemen.

✓   Flexibel en pro-actief
✓   Totaalpartner
✓   Uitgebreid en actueel assortiment

Bent u benieuwd naar onze diensten, ons assortiment en wat wij voor u kunnen betekenen?

Grimm cup

Een leuke drinkbeker ontwerpen voor warme en koude dranken

Op het moment dat u een drinkbeker wilt laten ontwerpen, kiest u ervoor om te werken aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Een drinkbeker is te ontwerpen in iedere vorm en maat die u wenst. Door onze samenwerking met verschillende groothandels, kunnen wij aan de juiste drinkbeker laten ontwerpen die voldoet aan alle wetten en richtlijnen die er hiervoor zijn. Van elk product dat wij kunnen leveren, kunt u gratis een verklaring en afbeelding krijgen dat deze aan de eisen voldoet. Dit is een van de pluspunten van onze creatieve diensten. Daarnaast staan wij voor u klaar als u uw boegbeeld wilt omtoveren in een knuffel op maat. Hierdoor breidt u de manieren van het verspreiden van naamsbekendheid uit. Zet nog dat laatste stapje extra en laat ook meteen een ijsbeker ontwerpen met uw bedrijfsnaam. Zo overziet u alle vlakken en geeft u uw gasten de kans om te kiezen.

Breid uw aanbod uit

Door een drinkbeker te ontwerpen breidt u de verschillende manieren uit waarop u bedrijfsnaam verspreid wordt. Wij realiseren graag een uniek design voor uw bedrijf. Om een drinkbeker te laten ontwerpen, vult u gemakkelijk een aanvraagformulier in. Bij vragen over de verschillende bekers, kunt u bellen naar +31 (0)40 286 82 79.